SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

De mest sexede gaver til under juletræet

De mest sexede gaver til under juletræet

Sokker, en bog eller parfume. De fleste julegaver er ret klichéagtige. Vil du være lidt mere original i år, gå efter nogle sexede gaver! Vi har samlet de lækreste og mest spændende gaver til dig.

Fræk og Fin adventskalender

Hvert år er det vigtigste spørgsmål i julen, har du været fræk eller flink? Med en fræk adventskalender kan du omfavne begge sider af dig selv! Denne slags spændende adventskalender er spækket med sexede gaver og tilbehør. For eksempel en vibrerende penisring, en buet vibrator, kropsmaling og pudetåge. I alt er der 24 spændende gaver i adventskalenderen. Kalenderen er kønsneutral og kan foræres både til par og singler.

Womanizer vibrator

Hvis du vil give dig selv eller din partner den ultimative godbid, kan du gå efter en Womanizer vibrator. Opfinderen af ​​lufttryksvibratoren har bragt et uovertruffent produkt på markedet, lufttryksbølger stimulerer klitoris, hvilket hurtigt fører til en vidunderlig intens orgasme. Dette er et stykke førsteklasses sexlegetøj af fremragende kvalitet og har meget ekstraudstyr, såsom det faktum, at vibratoren automatisk stopper, når du fjerner den fra din krop. Desuden fås den i en jule rød farve.

En sexet gave til ham, en masturbator

En masturbator er den ultimative gave til mænd. Dette sexlegetøj forkæler penis. Det er dybest set et hylster, der føles som ægte hud, med en struktur på indersiden, der stimulerer penis. Masturbatorer kommer i alle former og størrelser. For eksempel kan du vælge fra den berømte Fleshlight serie, disse er modelleret fra kendte pornoskuespillerinder. Åbningen er en dejlig kopi af deres mund, skede eller anus. Tenga Egg er også en god mulighed, disse er fleksible og pakket i en kompakt ægform. Dette gør dem nemme at tage med. En masturbator kan bruges af manden alene, men det er også et meget spændende sexlegetøj at prøve sammen.

For par, et erotisk spil

Elsker du sexede gaver? Så er et erotisk spil perfekt til under juletræet. Tænk for eksempel på Heart Full, en æske i form af et hjerte med sammenrullede sedler med sexede opgaver. Heart Full kommer i alle mulige temaer, erotisk, kinky, Kamasutra og mange flere. Kan dit forhold bruge nogle friske gnister? Vores erotiske spil kan helt sikkert hjælpe dig.

Spændende gaver, en dobbelt dildo

En dobbelt dildo er super alsidig og kan bruges af alle. Det klassiske træk ved en dobbelt dildo er, at den har en glans på begge sider. Desuden er den ofte fleksibelt, hvilket gør det nemt at placere den lige, hvor du vil have det. Kvinder kan bruge en dobbelt dildo både vaginalt og analt, men det er også muligt for par at bruge den analt og/eller vaginalt på samme tid.

Oplev BDSM verdenen

Denne er til de sexede bæster, et startsæt, som du kan bruge til at opdage, om BDSM er noget for dig. Med dette sæt kan du opleve at binde din partner eller blive lagt i håndjern. Og hvad med et blidt slag med en flogger? Hvis du er nysgerrig efter BDSM, er et startsæt et godt første skridt for begyndere.

Sexede gaver, vores bestsellere

Hvis så mange mennesker nyder dem, må de være gode, ikke? Det er vores bestsellere, som bestemt fortjener en plads under dit juletræ.

Satisfyer Pro 2

Gør dig selv en tjeneste og forær en anden Satisfyer Pro 2 til denne feriesæson. Du kan beholde den for dig selv, eller give den til din partner. Denne luftvibrator er et af de seneste års mest populære sexlegetøj, og ikke uden grund. Med sine lufttryksbølger og 11 forskellige indstillinger bringer den dig til et klimaks på ingen tid.

Metal buttplug med ædelsten

Vi kan ikke kun lide gaver, fordi de er sexede, de skal også se godt ud! Og det er her, denne kommer ind, en metal butt plug med en ædelsten. En sådan buttplug fås i forskellige størrelser og farver, også med forskellig farvede sten.