Denne vidunderlige Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernbetjent Par Vibrator giver jer mulighed for fantastisk, varieret nydelse. Vibratoren kan tilpasses kroppen, og kan bruges på både de indvendige og udvendige erogene zoner.

Den har en helt unik form, som består af en trekantet base og to fleksible antenner. Hvis du ønsker at udforske de dybe G-punkts orgasmer, så lad den glide ind i din vagina og fold antennerne på ydersiden, så den forbliver, hvor den skal.

I kan også vælge at vende den om, så den hviler mod hendes klitoris og fold derefter antennerne, så de placeres inde i hendes vagina. Med denne indstilling kan den også bruges under samleje, så i begge kan få dobbelt stimulation, som vil give nogle mere intense orgasmer.

Den har 10 vibrationsmønstre og 6 pirrende hastigheder at vælge mellem, du vil altid kunne finde lige netop den vibrationsindstilling som passer efter dit ønske.

Kontroller de lækre og stimulerende vibrationer med fjernbetjeningen, du kan også give den til din partner, hvis legen skal være endnu mere pirrende.

Vibratoren er genopladelig og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel.

Fjernbetjeningen bruger 1x CR2032 batteri, som medfølger.

Materiale : Silikone, PU og ABS-plast
Total længde : 16,8 cm
Længde Vibrator : 7 cm
Bredde : Op til 3,4 cm
Tykkelse : Op til 2,2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernbetjent Par Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now