Fun Factory Smartballs Teneo Duo henvender sig til dem, der allerede har erfaring med træning af bækkenbunden, og som ønsker større udfordring.

Smartballs Teneo Duo har indbyggede geisha kugler som bevæger sig i takt med dine bevægelser. Bevægelserne fra geisha kuglerne vil gøre din bækkenbundstræning ekstra stimulerende, for du vil nemlig klemme ekstra fast om kuglerne, så bækkenbundskuglerne ikke falder ud. De indre geisha kugler gør også din træning effektiv, så du hurtigt vil få strammet din bækkenbund op.

Når du har indsat bækkenbundskuglerne skal du blot klemme om den, som når du laver knibeøvelser. Du kan også vælge at starte med, at lave øvelserne liggende, indtil du har vænnet dig til at have bækkenbundskuglerne oppe.

Smartballs Teneo Duo har en lille fordybning, som gør det ekstra nemt at indsætte dem, og tilføjer du dem med en vandbaseret glidecreme, vil indsættelsen blive endnu nemmere.

Jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning, når du træner dine bækkenbundsmuskler, vil du også opnå bedre følsomhed i skeden, som føre til mere sexlyst og bedre sex.

Bækkenbundskugler anbefales til kvinder, der har en slap muskulatur, som er kommet i forbindelse med fødsel, nedsunken eller tilbage liggende livmoder, eller hvis du har fået fjernet livmoderen, og derfor trænger til at få strammet bækkenbunden op igen.

Materiale : Medicinsk Silikone
Længde : 17 cm
Længde kuglerne : 10 cm
Længde snor : 7,5 cm
Diameter : 3,6 cm
Vægt : 72 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Smartballs Teneo Duo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now