SPAR 20% PÅ ALLE PROSTATA VIBRATORER - BRUG RABATKODEN PROST24

Denne smarte OhMiBod blueMotion Nex 1 App-Styret Trusse Vibrator vil give dig målrettet stimulering af din sensitive klitoris.

Funktionaliteten løfter den klassisk kurvede NEX 1, med en silkeblød form, din nydelse til nye højder. Den lille lyserøde og blå vibrator bæres diskret i de medfølgende smukke blå blondetrusser.

Du skal blot placere den lækre vibrator i den blå blondetrusse, for derefter at lade din partner overtage styringen af din lyst og orgasmer med hjælp fra den interaktiv app, der er kompatibel med iPhones, iPads, iPod Touch og Android-enheder.

Ved at forbinde den via Bluetooth eller over WiFi får i ubegrænsede muligheder. OhMiBod appen byder på rytme-, berørings-, tryk-, bølge- og lydoptagelsesmuligheder, der hver tilbyder helt specielle og tilpassede vibrationstilstande, der overføres direkte til vibratoren.

NEX 1 er lavet i blød silikone, som gør den behagelig at bære også i længere tid, så i sammen kan få en fræk leg i det offentlige rum. Den kraftfulde men lydsvage vibrator sikrer, at ingen vil opdage jeres frække hemmelighed.

Den er genopladelig, og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel.

Materiale : Silikone
Længde : 9,5 cm
Bredde : 4,5 cm
Højde : 1,3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OhMiBod blueMotion Nex 1 App-Styret Trusse Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now