SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

Denne Satisfyer Double Love App-Styret Par Vibrator kan prale af sine mange vibrationsmønstre der vil tage dig og din partners sexliv til et helt nyt niveau.

Den har 10 kraftfulde vibrationsmønstre når du bruger den manuelle indstilling, og ubegrænsede vibrationsmønstre når du bruger den smarte Satisfyer App.

Med den klassiske U-form og de to kraftfulde motorer, vil du hurtigt opdage hvorfor denne par vibrator er så populær. Den tynde ende indsættes i din vagina, hvor den effektivt vil stimulere G-punktet og hans penis under samleje, samtidig vil den ydre del sende søde spændinger gennem din sensitive klitoris.

Du kan også vælge at tage kontrollen via fjernbetjeningen til det frække forspil. Du kan vælge at tage den med i brusebadet eller badekarret, for en ekstra fræk oplevelse.

Den er lavet af blød silikone, der føles ekstra behagelig på din hud, når du tilføjer den med en generøs mængde vandbaseret glidecreme.

Den er genopladelig og oplades enkelt via det medfølgende magnetiske USB-kabel. Fjernbetjeningen bruger 1 x CR2025 batteri, som medfølger.

Materiale : Silikone og ABS-plast
Længde : 19,5 cm
Indsættelig længde : 8 cm
Bredde : 3,5 cm

Farve

Blå, Hvid, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Double Love App-Styret Par Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now