Denne Satisfyer Supernova Air Pulse Stimulator forkæler din klitoris med sensuelle trykbølger og dit G-punkt med kraftfulde vibrationer. Den fleksible silikone flex-teknologi tilpasser den sig til din anatomi og tilfredsstiller dig med optimal stimulering.

Denne vibrator tilpasser sig enhver kropsform og muliggør dermed individuel nydelse. Mens det elegant buede skaft masserer dit G-punkt med lækre vibrationer, sikrer de pulserende trykbølger en dyb stimulering af klitoris.

Takket være silikone flex-teknologien kan du let justere Satisfyer Supernova, så den rammer dit G-punkt og overfører vibrationerne særligt intenst. For at du ikke mister grebet, mens det går hedt for sig, har den også en god bredde.

De to kraftfulde motorer kan styres uafhængigt af hinanden, med 10 forskellige vibrationsprogrammer og 11 pulserende intensiteter, har du utallige kombinationsmuligheder for en afvekslende stimulation.

Satisfyer Supernova er lavet af medicinsk silikone og krammer derfor dine erogene zoner skånsomt både indvendig og udvendig.

Den er 100% vandtæt og genopladelig, den oplades via det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Materiale : Silikone og ABS-plast
Længde : 16,9 cm
Bredde : 9,2 cm

Farve

Hvid, Rosa, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Supernova Air Pulse Stimulator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now