SPAR 20% PÅ ALLE PROSTATA VIBRATORER - BRUG RABATKODEN PROST24

Denne smukke Zalo Aya Wearable Trusse Vibrator har et lækkert og komfortabelt ergonomisk design, der giver nogle helt fantastiske oplevelser.

Aya har en slank, kurvet og kompakt form, der sidder tæt mod kroppen, og er unikt tilpasset til forskellige former for leg. Nyd ekstern stimulering fra Ayas konturformede krop og dybe, indre stimulationer fra den aftagelige G-punkts stimulator, der er buet og har en løgformet ende til målrettet stimulering af G-punktet.

En smuk, skinnende gylden skjoldformet magnet sikrer at vibratoren bliver på sin plads, når den placeres i trusserne, så den kan bæres diskret under tøjet under en sexet date eller mens du leger hvor som helst med din partner.

Aya kommer med en matchende blød, silikone belagt fjernbetjening, der gør det nemt for dig at gøre din vej gennem de lækre 8 vibrationstilstande.

Den er også kompatibel med den smarte Zalo Remote Pro-app, der giver jer rigtig mange stimulerende muligheder, i kan tilmed også gemme jeres foretrukne vibrationsmønstre eller downloade nye.

Aya er 100% vandtæt og genopladelig, den opledes enkelt via det medfølgende USB-kabel.

Materiale : Silikone og ABS-plast
Længde på G-punkts stimulator : 8,6 cm
Indsættelig længde : 6,6 cm
Bredde stimulator : 2,9 cm

Farve

Grøn, Purple, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zalo Aya Wearable Trusse Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now