SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

Erotiske massagelys til det varme forspil

Erotiske massagelys til det varme forspil

Erotisk massage er super sexet. Erotisk massage med dryppende stearinlys er endnu mere sexet! Inden du rækker ud efter det første lys, du kan finde derhjemme. Vi taler om specielle, erotiske massagelys, der bliver til massageolie, når de bliver varme. Perfekt til det pirrende forspil.

Hvad er erotiske massagelys

Massagelys har et smart trick. Når de smelter, forvandles de til en velduftende massageolie, som du kan sprede over hele din partners krop. Eller på egen hånd, selvfølgelig. Det er endnu bedre. Du bruger det erotiske massagelys til at forlænge forspillet, men de stimulerer også dine glemte erogene zoner. Vidste du, at varmen fra smeltende olier endda kan gøre dine ankler til et hot spot.

En fest for sanserne

Det fantastiske ved massagelys er, at de gør et optimalt stykke arbejde med at stimulere alle dine sanser og kropsdele. Dette inkluderer også de dele af kroppen, der normalt kan føles en smule forsømt under sex. Lyset er ofte beriget med afrodisia dufte, der skaber en ekstra sensuel atmosfære. Der er endda massagelys lavet af spiseolier, så man kan slikke den søde nektar af hinandens krop. I kombination med det bløde skær fra det flimrende stearinlys er det erotiske massagelys en fest for alle dine sanser.

BDSM stemning

Massagelys er også en fantastisk måde at tilføje lidt krydderi til dit sexliv. På grund af den varme olie er stemningen lidt BDSM, men ikke så intens som voldsomme kinky lege, der måske ikke lige er dig. Derfor er den perfekt til det pirrende forspil og et godt udgangspunkt for alle, der ønsker at udforske BDSM-verdenen. Hvis rødglødende voksdråber er for hardcore til dig, er den varme, sødt duftende massageolie et vidunderligt alternativ. Derudover tørrer olien fra et massagelys ikke på din krop, som almindelig voks og traditionel stearinlys gør. I stedet har den en blid, fugtgivende effekt på din hud.

Hvordan virker erotiske massagelys

Selvfølgelig er du spændt på at komme i gang med dit nye legetøj. Du skal dog ikke bare holde lighteren til stearinlyset og vente på, hvad der sker. Ja, der er regler, og de eksisterer af en grund. Så hvordan introducerer du massagelyset i dit soveværelse uden bogstaveligt talt at lege med ild og brænde din partners hud.

Den gode nyhed, i modsætning til normale stearinlys er massagelys designet til at smelte ved lav temperatur. Især sojalys er supersikre at bruge, da de bliver flydende ved en behagelig temperatur på 40 grader. Dette mindsker i høj grad risikoen for forbrænding. Ræk aldrig ud efter et almindeligt lys, når du har lyst til at udforske et kinky forspil. Chancen for smertefulde forbrændinger er der altid, hvis du ikke har erfaring med stearinlys. Det erotiske massagelys er det bedste alternativ, hvis du er i humør til prikkende temperaturlege.

Bemærk venligst! Paraffinbaserede stearinlys brænder ved en højere temperatur end sojalys. Det føles godt, hvis du kan lide at have en intens, lidt smertefuld oplevelse, men vær forsigtig.

Sensuel aroma

Er du klar? Hvis du vil introducere massagelyset i dit sexliv, har du brug for tålmodighed. Efter optænding tager det omkring 15 minutter for stearinlyset at smelte. For større stearinlys kan det tage en halv time. I løbet af den tid frigiver lyset en sensuel aroma, der skærper dine sanser. Nyd duftene under en middag for to eller under en erotisk samtale om, hvad du har i tankerne til aftenen.

Når stearinlyset er smeltet, og der ser ud til at være olie nok til din erotiske massage, puster du blot lyset ud. Det praktiske ved et massagelys er, at olien forbliver flydende i cirka 30 minutter og ikke hærder, så snart du slukker det. Hvis du bruger paraffinlys, også kendt som SM-lys, bør du vente lidt længere, indtil temperaturen på lyset er faldet. For at være sikker, test med fingeren for at kontrollere, at olien ikke er for varm, før du spreder den på din partners krop.

De mest sexede steder for en erotisk massage

Det ideelle sted at starte er nakke og skuldre, men du kan også starte med fødderne. Det er områder på kroppen, der ofte er glemte erogene zoner. En langsom fodmassage, med trykpunkter på de rigtige tidspunkter og steder, kan bringe dig til en langsom tilstand af fantastisk ophidselse.

Dine fødder er også den perfekte indgang til mere kraftfulde erogene zoner, såsom bagsiden af ​​dine knæ, indersiden af ​​dine lår og dine balder. Frem for alt skal du huske, at en massage involverer mere end bare bagsiden af ​​kroppen. Bryst, mave og lår reagerer lige så følsomt på varm massageolie som ryg og balder.

Dryp, zigzag og slik

Hvor én person bliver liderlig af et pinefuldt langsomt dryp, eksploderer en anden nærmest af ophidselse, når den varme massageolie hældes ud over kroppen i ét hug. Alle kommer afsted med noget forskelligt, og det gælder klart også for erotisk massage med olie fra et massagelys.

Du kan prøve at hælde olien zigzaggende over din partners ryg og balder i forskellige mønstre. Da olien rammer hvert sted forskelligt, kommer forskellige kropslige fornemmelser sammen på samme tid. Du kan også eksperimentere med at bruge dine fingre, fjer eller pensler til at sprede olien.

Overraskelseseffekten af ​​isterninger eller kolde vanddråber over den varme olie kan yderligere sætte kroppen i brand. Er olien spiselig? Sæt dig oven på din partner og slik langsomt dem rene efter massagen. Dril dem lidt rundt om deres utvivlsomt oprejste penis og udskyd så længe som muligt det øjeblik, hvor du lader ham glide indenfor.

Bemærk venligst! Olie fra et massagelys er ikke en glidecreme. Det er ikke meningen, at det skal ende inde i kroppen, så lad være med at dryppe det på eller ind i din skede, for så står du hurtigt med irritationer eller en svampeinfektion.

Brusebad eller ej

Springer du i bad efter en erotisk massagesession eller ej? Med voks eller stearinlys er det normalt et nemt opkald, du vil sikkert gerne skrubbe de ting af din krop ret hurtigt. Men massageolie er noget andet. Det er ofte spækket med vitaminer og gør underværker for tør hud, så hvorfor vaske det af?

Samtidig forstår vi, hvis du ikke kan lide en glat, fedtet hinde på din hud – især når du ikke kun har nydt en massage, men også en varm elskov. Føler du dig lidt beskidt? Skyl olien af ​​med varmt vand eller sæbe. Det er også bedre for dine lagner og sengetøj.

De bedste erotiske massagelys

Så hvor kan du få de fineste og lækreste erotiske massagelys? Dem, der garanteret vil hjælpe dig med at nyde sex, der stimulerer alle sanserne? Selvfølgelig har vi dig dækket! Vi tilbyder alle slags massagelys, fra soja til paraffinversioner, og fra afrodisia til spiselige. De fleste af dem kommer i en flot, attraktiv emballage, perfekt som en fræk gave til en veninde.