SPAR 20% PÅ PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN COUPLE20

Vi leverer din pakke præcis, som du ønsker det og hvor du ønsker det.

Alle ordre sendes med GLS, DAO, Bring eller PostNord og koster kun kr. 39,- Køber du for over kr. 600, giver vi dig gratis forsendelse.

Du kan få din pakke leveret lige hvor du ønsker det!

Hvis du ikke er hjemme når GLS, DAO, Bring eller PostNord kommer forbi, kan vi stadig hjælpe dig. Du skal bare skrive i kommentarfeltet til os, når du indtaster dine adresse oplysninger, hvor GLS, DAO, Bring eller PostNord må stille din pakke. Vi vil så notere dette og sørge for at de stiller din pakke på dit ønskede sted.

Vi må dog gøre gør opmærksom på, at du selv har ansvaret hvis pakken forsvinder fra stedet, som du har skrevet de måtte stille pakken.

Få pakken leveret til en pakkeshop

Du kan også få din pakke leveret til en pakkeshop. GLS, DAO, Bring eller PostNord har afhentningsstationer forskellige steder rundt om i landet. Hvis du har en pakkeboks kan vi sørge for at du får den leveret dertil. Du må bare huske at oplyse os dit bruger-ID, for ellers har PostNord ikke mulighed for at identificere din pakkeboks, og du får ligeledes heller ikke meddelelse om at en pakke er ankommet til din pakkeboks.

Du kan også få pakken leveret til din arbejdsplads

Hvis dine arbejdstider gør det umuligt for dig at nå i en pakkeshop inden den lukker, kan vi sørge for at du får din pakke leveret på din arbejdsplads. Vi afsender alle pakker i yderst diskret emballage, så dine arbejdskolleger vil ikke kunne se hvad pakken indeholder, Vi bruger heller ikke Lozando.dk som afsender, som afsender vil der stå, LZ Company.