SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

Denne Bathmate HydroXtreme9 Penispumpe er med håndpumpe og slange, som gør den nemmere og mere behagelig at bruge, end sine forgængere.

Med denne penispumpe vil du kunne skabe 35% mere kraftfuld vacuum end med andre penispumper fra Bathmate, som gør, at du vil opnå endnu bedre resultater. Den øgede effektivitet skyldes den bløde aftagelige, skumagtige ring, der sidder nederst på pumpen, som gør at HydroXtreme9 sætter sig perfekt omkring din penis ind mod kroppen, så denen får den helt korrekte vinkel.

Bathmate HydroXtreme9 bruges i vand, hvor den pirrende kombinationen af vakuum og vandtryk giver en midlertidig forstørrelse af din penis. Du kan eventuelt kombinere penispumpen med en penisring, hvilket vil give en bedre og længerevarende erektion.

Husk, det er ikke muligt at skabe en permanent, øget størrelse af din penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og før samleje, vil du kunne opleve, at det giver en rigtig god effekt. De fleste mænd opnår en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af en penispumpe.

Den er lavet af materialer som er dermatologisk testet, latexfri og uden phthalater.

HydroXtreme9 er velegnet til mænd med en penis på 18 cm til max 23,1 cm i erigeret tilstand.

Materiale : Polycarbonate og Gummi
Indvendig længde : 29,2 cm
Indvendig diameter : 6,2 cm
Indvendig omkreds : 20,2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bathmate HydroXtreme9 Penispumpe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now