SPAR 20% PÅ PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN COUPLE20

Denne Eye of Love Confidence Body Spray er specielt udviklet til mænd, der ønsker at tiltrække kvinder. Det er tid til at vise din eventyrlystne side frem, versionen af dig, der forbliver rolig, kølig og samlet uanset situationen.

Med en kombination af indbydende moskusdufte understøttet af undertoner af jasmin og honning, vil denne parfume helt sikkert fremhæve dine bedste egenskaber. Fyldt med feromoner som vil få fange enhver kvindes opmærksomhed, uanset hvor du går.

Top og mellem noterne, er en moskusagtig blanding af honning, som er beriget med citruselementer for at udtrykke sig endnu mere frisk og farverig. En ny duftfornemmelse udfolder sig i basisnoterne takket være den uimodståelige jasmin og de bløde noter af vanilje, et inspirerende og forførende rigt materiale, der skaber en intens og eventyrlig aromatisk duft.

Vi anbefaler at du bruger den som din daglige parfume, det vil ikke kun fremvise dine fineste kvaliteter, det vil fuldende dit hverdagslook og sætte dig op til succes. Selvtillid er den perfekte duft til at booste enhver mands mod.

Indeholder : 10 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eye of Love Confidence Body Spray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på