SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator ligner en klassisk rabbit vibrator, men Bi Stronic har rigtig mange funktioner gemt i sig. Den kan nemlig både vibrere og pulsere, altså bevæge sig i stødende bevægelser, som vil give dig en nydelsesfuld oplevelse.

Fun Factory Bi Stronic har hele 2 kraftfulde motorer, en i skaftet og en i klitoris stimulatoren, som tilmed kan køre uafhængigt af hinanden. Hvis du vælger at aktivere begge motorer, får du hele 64 forskellige kombinationer af vibrationer og pulseringer at vælge i mellem. Når du finder kombinationen som føles ekstra god for dig, kan du tilmed også gemme den, ved at holde Fun-knappen inde i nogle få sekunder, så vil du altid hurtigt kunde finde den igen.

Den er lavet i medicinsk silikone, som gør at den føles blød og lækker. Skaftet har stadig en god stivhed, klitoris stimulatoren er dejlig fleksibel, så du har nemt ved at placere den præcist på din klitoris, for ekstra god nydelse.

Fun Factory Bi Stronic er 100% vandtæt og genopladelig, den oplades enkelt med den medfølgende Click ‘n’ Charge USB-oplader.

Vi anbefaler at du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme, som vil give den bedste oplevelse.

Materiale : Medicinsk Silikone
Længde : 21,7 cm
Diameter : 3,8 cm

Farve

Pink, Lilla, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på

  • Recently Viewed Products is a function which helps you keep track of your recent viewing history.
    Shop Now