SPAR 20% PÅ PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN COUPLE20

Denne Fun Factory Smartball Teneo Uno bækkenbundskugle er rigtig god til dem der vil i gang med træning af bækkenbunden. Jordmødre og gynækologer anbefaler bækkenbundstræning, når du træner dine bækkenbundsmuskler, vil du også opnå bedre følsomhed i skeden, som føre til endnu bedre sex.

Fun Factory Smartball Teneo Uno har en indbygget geisha kugle som bevæger sig i takt med dine bevægelser. Bevægelserne fra geisha kuglen vil gøre din bækkenbundstræning ekstra stimulerende, for du vil nemlig klemme ekstra fast om kuglen, så bækkenbundskuglen ikke falder ud. Den indre geisha kugle gør også din træning effektiv, så du hurtigt vil få strammet din bækkenbund op.

Når du har indsat bækkenbundskuglen skal du blot klemme om den, som når du laver knibeøvelser. Du kan også vælge at starte med, at lave øvelserne liggende, indtil du har vænnet dig til at have bækkenbundskuglen oppe.

Smartball Teneo Uno har en lille fordybning i enden, som gør det ekstra nemt at indsætte den, og tilføjer du den med en vandbaseret glidecreme, vil indsættelsen blive endnu nemmere.

Bækkenbundskugler anbefales til kvinder, der har en slap muskulatur, som er kommet i forbindelse med fødsel, nedsunken eller tilbage liggende livmoder, eller hvis du har fået fjernet livmoderen, og derfor trænger til at få strammet bækkenbunden op igen.

Materiale : Medicinsk Silikone
Længde : 13 cm
Længde kugle : 4,2 cm
Længde snor : 7,5 cm
Diameter : 3,6 cm
Vægt : 40 gram

Farve

Bordeaux, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Smartball Teneo Uno”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senest kigget på