SPAR 20% PÅ ALLE PAR VIBRATORER - BRUG RABATKODEN APRIL24

Hvordan vælger du din første vibrator

Hvordan vælger du din første vibrator

Kan du ikke vente med at købe din første vibrator, men ved du ikke, hvor du skal starte? Du er på det rigtige sted! Find ud af i denne artikel, hvilke forskellige typer vibratorer der findes, og hvilket sexlegetøj der passer til dine specifikke behov.

Hvilke typer vibratorer findes der?

Lufttryk Vibratorer
G-punkt Vibratorer
Rabbit Vibratorer
Wand Vibratorer
Par Vibratorer
Vibrerende Æg

Lufttryk vibratorer

Lufttryk vibratorer er det mest populære sexlegetøj til kvinder. Denne type vibrator stimulerer din klitoris med lufttryksbølger. Det fungerer så godt, at mange kvinder, der ejer lufttryk sexlegetøj, absolut sværger til det. Satisfyer Pro 2 er især populær. Den modtog en overvældende mængde positive anmeldelser og er velegnet til både begyndere og mere erfarne brugere. Ifølge hundredvis af eksperter tilbyder den forbløffende orgasmer. Så dette gør Satisfyer Pro 2 til det perfekte valg som din første vibrator. Oven i købet er det en lille vibrator til en overkommelig pris, der er nem at tage med overalt.

For dem, der ønsker, at deres første vibrator skal være cremen af ​​afgrøden, gå efter Womanizer Premium. Denne lydsvage klitoris vibrator med kvalitetsdesign har ikke mindre end 12 intensitetsniveauer og er desuden vandtæt. Den har endda en autopilotindstilling, der sørger for, at intensitetsniveauet langsomt stiger under brug. På den måde behøver du ikke selv trykke på knapperne, du skal blot læne dig tilbage og nyde det. Andre klitoris vibratorer med mange positive anmeldelser er Satisfyer Pro Penguin og Womanizer.

G-punkt vibratorer

Er penetration din kop te? Så er en G-punkts vibrator valget for dig. Takket være den bøjede form, er det nemt at nå og stimulere dit G-punkt. I kombination med vibrationer giver de en intens og prikkende fornemmelse.

Det er ret svært at vælge din første vibrator. Der er en enorm mængde af sexlegetøj at vælge imellem, og G-punkts vibratorer kommer i alle former, størrelser og prisklasser. At vælge en G-punkts vibrator fra LELO er altid et sikkert valg. Dette vandafvisende sexlegetøj gør, hvad det skal, og er ganske overkommeligt. Hvis dette sexlegetøj er for stort til dig, og du hellere vil gå efter sexlegetøj, der har en mindre størrelse, kan vi anbefale mini G-punkt vibratoren af ​​samme mærke.

Hvis du vil have sexlegetøj af høj kvalitet, så vil du ikke fortryde at gå efter LELO Gigi 2. Det avancerede design i kombination med de forskellige mønstre og hastigheder gør dette sexlegetøj til et must-have for alle, der kan lide G-punkts stimulering. Det samme gælder den mere overkommelige version fra Svakom.

Rabbit vibratorer

Rabbit vibratorer er designet til penetration og klitoris stimulering samtidigt. Hvilket er fantastisk, hvis du vil have din første vibrator til at klare det hele. Måske lyder denne type vibrator med dobbelt stimulation intens, men det er den virkelig ikke. Dette populære sexlegetøj til kvinder har ofte forskellige vibrations eller lufttrykindstillinger. Dette giver dig mulighed for at vælge den intensitet, der passer til dig. Den ydre stimulator rører ved din klitoris, når du vaginalt indsætter vibratoren. Med lidt øvelse stimulerer den både din klitoris og G-punkt, den ultimative måde at onanere på til en eksplosivt klimaks.

Da du leder efter din første vibrator, er den realistiske rabbit vibrator fra Fifty Shades of Grey et fremragende valg. Det giver dig mulighed for at udforske dobbeltstimulering på en tilgængelig måde og med kun et stykke sexlegetøj. Test de forskellige vibrationsindstillinger og find ud af, hvilken indstilling der fører dig til dit klimaks. Rianne S Xena er et lignende stykke sexlegetøj og er også et godt valg.

Til dem, der kan lide at blive udfordret, anbefaler vi en stødende rabbit vibrator. Navnet siger det hele, dette sexlegetøj har en stødende funktion. Dette giver automatisk penetration og klitoris stimulering. En af de bedste rabbit vibratorer, er Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit Vibrator. Det stimulerer både dit G-punkt og din klitoris med vibrationer og lufttryksbølger. En fantastisk kombination og et smukt design.

Wand vibratorer

En wand vibrator er meget velegnet som den første vibrator. Dette mikrofonformede sexlegetøj blev oprindeligt designet som en massager til at få rygmusklerne til at slappe af, men så snart produktet blev tilgængeligt på markedet for omkring 40 år siden, opdagede kvinder hurtigt, at det også har andre anvendelsesmuligheder. Staven er en stor vibrator, der bruges til kraftig klitoris stimulering. Det unikke ved stavmassageren er, at den har magten til at hjælpe kvinder med at nå klimaks, selv når de har nogle problemer på det område. Dette er takket være de kraftige vibrationer og det store hoved.

Det mest populære mærke af magic vibratorer er DOXY. De producerer sexlegetøj i forskellige farver med forskellige funktioner. Massagestaven har flere forskellige vibrationshastigheder, en fleksibel hals og en lang strømledning. En anden wand vibrator, vi anbefaler, er Bodywand massageren. Det luksuriøse design i kombination med vibrationsindstillingerne gør dette sexlegetøj perfekt til ekstern stimulering af klitoris, brystvorter og andre kropsdele.

Par vibratorer

Leder du efter lidt ekstra spænding i dit sexliv? Prøv en par vibrator, også kaldet en duo vibrator. Dette sexlegetøj til par er relativt nyt på markedet, og der udkommer flere og flere hvert år. Der er duo-vibratorer, som du som kvinde bærer inde i din vagina, som også giver plads nok til gennemtrængning. På denne måde kan både du og din partner nyde vibrationerne samtidigt. En populær første vibrator for par er Satisfyer Double Classic vibratoren.

Vibrerende æg

Du har sikkert allerede læst noget om et vibrerende æg. Disse små ægformede vibratorer er fantastiske som dit første sexlegetøj. Det mest spændende ved dette sexlegetøj er den samlede oplevelse. Med den medfølgende fjernbetjening kan du eller din partner indstille intensiteten af ​​vibrationerne. Vibrerende æg er ikke kun gode at bruge i soveværelset, men også, og især, uden for soveværelset. Bær ægget i al hemmelighed på offentlige områder og nyd spændingen, det bringer. De mere luksuriøse vibrerende æg har trådløs fjernbetjening.

Hvis du ikke er bekendt med vibrerende æg, anbefaler vi dig at prøve Fifty Shades Of Grey Relentless Vibrations Remote Control Egg. Pris og kvalitetsforholdet er fantastisk, og ægget kan fjernstyres. Et andet fjernstyret vibrerende æg, der er ret populært, er LELO Lyla 2. Det er ikke kun lyst til øjet, men også lyst til kroppen, hvis du vil starte med high-end sexlegetøj, så er LELO Lyla 2 eller Lovense Lush valget for dig. Begge er vandtæt og har en fjernbetjening og kraftige vibrationer for uforglemmelige orgasmer.

Forhåbentlig gav denne artikel dig et godt indblik i, hvilke typer vibratorer der findes, og hvilket sexlegetøj der er det rigtige valg for dig. Der er ikke én perfekt første vibrator for alle. Det hele afhænger af dine stimulationspræferencer, klitoris, vaginal, stor, lille osv. Med denne artikel som din guide har du sikkert allerede en idé om, hvad din første vibrator skal være. Hav det sjovt!